Edingsesteenweg in Halle: Wegen en Verkeer vernieuwt bushalte ‘Witte Roos’

Op woensdag 15 januari start Wegen en Verkeer met werken op de Edingsesteenweg (N7) in Halle, ter hoogte van de op- en afritten van de A8. Wegen en Verkeer voert aanpassingen door aan de bushalte ‘Witte Roos’ in de richting van Sint-Pieters-Leeuw. De werken duren ongeveer 2 weken. Het autoverkeer blijft mogelijk over twee versmalde rijstroken.

 

Vernieuwen bushalte ‘Witte Roos’ 

De bushalte ‘Witte Roos’ langs de Edingsesteenweg (N7) in de richting van Sint-Pieters-Leeuw wordt opgeknapt. In opdracht van Wegen en Verkeer legt een aannemer een verhoogd busperron aan. Ook het fietspad wordt heraangelegd. In de toekomst komt het fietspad achter de bushalte te liggen. De bus zal ook na de werken halteren in een haltehaven, zoals nu het geval is. 

 

Verkeer op N7 blijft steeds mogelijk

Volgens de huidige planning duren de werken ongeveer twee weken. Dit kan nog wijzigen omwille van slechte weersomstandigheden. Tijdens de werken zal er beperkte hinder zijn voor het verkeer. Autoverkeer blijft steeds mogelijk in beide richtingen door middel van twee versmalde rijstroken. Voor fietsers en voetgangers wordt een doorgang gemaakt door middel van bakens. 

Deze informatie kan je nog eens nalezen op www.wegenenverkeer.be/halle