Werken Assesteenweg (N285) Spoorwegovergang Station Ternat

Regio
Gemeente
Weg
Datum 12/06/2019 - 14/06/2019

Update 13/06/2019: Door de slechte weersomstandigheden wordt dit werk uitgesteld naar een latere datum. De nodige vergunningen hiervoor lopen tot het einde van deze week. In overleg met de aannemer wordt er voor de werken ook een nieuwe signalisatievergunning aangevraagd aan de gemeente Ternat Op deze webpagina wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum gecommuniceerd.

Waar?

De aannemer werkt op de Assesteenweg (N285) ter hoogte van huisnummer 150 in beide rijrichtingen

Wat?

Ter hoogte van de spoorwegovergang van het station Ternat tussen de zijstraten Asbaan en Statiestraat wordt de asfaltverharding lokaal hersteld. Dat betekent dat de toplaag en onderlaag van het asfalt lokaal vernieuwd worden.

Wanneer?

De werken duren twee nachten vanaf 12/06/2019 tot 14/06/2019.

Er wordt  s’ avonds en s’ nachts van 22 uur tot 6 uur gewerkt om de doorstroming van het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen.

Hinder en omleidingen

De werken worden in twee nachten uitgevoerd en de spoorwegovergang is afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer van Asse richting Edingen wordt omgeleid via de Processiestraat om zo via de Kerkstraat terug op de N285 richting Edingen te komen.  Het verkeer van Edingen richting Asse wordt omgeleid via de Statiestraat om vervolgens via de Nattestraat terug op de Assesteenweg uit te komen. De Asbaan is tijdens deze werken beperkt toegankelijk voor de bewoners.

Meer info?  

Hebt u vragen over onze werken?
Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres: www.wegenenverkeer.be/contactformulier
of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50