Twee dagen werken op Mechelbaan (N15) in Putte

Regio
Gemeente
Weg
Datum 20 en 21 augustus 2019

Op dinsdag 20 en woensdag 21 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de Mechelbaan (N15) in Putte. De toplaag asfalt wordt er plaatselijk vernieuwd over een strook van ongeveer 200 meter. Tijdens de werken is de Mechelbaan afgesloten en volgt het verkeer in beide richtingen een omleiding.

Onderhoud wegdek Mechelbaan

Het wegdek van de Mechelbaan is plaatselijk versleten en aan vernieuwing toe. De werfzone bevindt zich ter hoogte van de Sint-Jozefkerk in Peulis over een strook van ongeveer 200 meter. De toplaag asfalt wordt er plaatselijk vernieuwd.

Omleiding via Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Op dinsdag 20 en woensdag 21 augustus is de Mechelbaan in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de kruispunten met de Leuvensebaan en de Groenstraat.

  • Het verkeer volgt een omleiding via Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver): Lierbaan, Waversesteenweg/Molenstraat, Leemstraat/Groenstraat.
  • Lokaal bestemmingsverkeer behoudt wel doorgang tot aan de uiteinden van de werfzone.
  • De haltes van De Lijn tussen de kruispunten met de Leuvensebaan en de Groenstraat worden tijdelijk niet bediend. Meer info over de gewijzigde dienstregeling op www.delijn.be.

Weersgevoelig

Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op deze pagina.