Tervuursesteenweg (N227) in Steenokkerzeel: heraanleg rijweg en aanleg gescheiden fietspaden

Weg
Datum Vanaf 5 november 2018 tot zomer 2019

UPDATE 25/10/18: Vanaf maandag 5 november 2018 is het Agentschap Wegen en Verkeer gestart met de aanleg van de fietspaden tussen het centrum van Perk en het kruispunt van de Hoogstraat en de Houtemsesteenweg. De aanleg van de fietspaden zal duren tot in de zomer van 2019. Hoewel het Agentschap Wegen en Verkeer mee investeert, is het gemeentebestuur aanbestedende overheid. Zij staan in voor de communicatie over het project. Meer actuele informatie vindt u op de website van de gemeente.

Werken in opdracht van gemeente Steenokkerzeel

In de zomer van 2018 starten er werken op de Tervuursesteenweg (N227) in Steenokkerzeel. Het gaat concreet over het stuk tussen het centrum van Perk en het kruispunt van de Hoogstraat en de Houtemsesteenweg (in totaal 1,7 km lang). In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer zal een aannemer op de rijweg een nieuwe asfalt toplaag (bovenste asfaltlaag) aanleggen. Op hetzelfde tracé zal de aannemer in opdracht van de gemeente Steenokkerzeel, met budget van de Vlaamse overheid, gescheiden fietspaden aanleggen. Het gemeentebestuur van Steenokkerzeel heeft de werken aanbesteed en zal de uitvoering opvolgen. Tijdens de volledige duur van de werken zal het verkeer dat van Perk naar Elewijt rijdt een omleiding moeten volgen via de Kampenhoutsesteenweg en de Hoogstraat. Wie van Elewijt naar Perk wil, kan gewoon de Tervuursesteenweg gebruiken. 

Voor meer informatie, kan u steeds terecht bij de werfleider ter plaatse of via het algemeen nummer 015/51 17 18 (Vanhoeyveld B&M BVBA).