Structureel onderhoud buitenring R0 ter hoogte van de verkeerswisselaar met de E40 in Strombeek-Bever richting Jette

Regio
Gemeente
Weg
Datum 20/05/2019 tot 25/05/2019

Mobiele werf voert 5 nachten asfaltherstellingen uit over 3 km op rechterrijstrook waarvan laatste deel 300m op middelste rijstrook

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt met een mobiele werf vanaf 20 tot 25 mei 5 nachten aan structureel onderhoud op de buitenring van de Ring rond Brussel (R0) ter hoogte van de verkeerswisselaar met de E40 Strombeek-Bever in de rijrichting van Jette. De werken liggen in verschillende werfzones achter elkaar en in totaal voert de aannemer over een lengte van 3 km asfaltherstellingen op de rechterrijstrook uit. In de laatste 300m wordt ook de middelste rijstrook aangepakt. Wegen en Verkeer werkt vooral ‘s avonds en ‘s nachts en stelt de rijweg telkens vanaf 5u. ‘s ochtends terug open voor verkeer.

Snelweg overdag open, ‘s nachts rijden op linkerrijvak

Overdag blijft de snelweg gewoon open voor verkeer. De werken worden verspreid over 5 nachten waar hoofdzakelijk ‘s nachts 1 rijstrook links beschikbaar is:

Vanaf 21u. tot 22u. enkel het rechterrijvak ingenomen is in de rijrichting van Bergen/Charleroi/Namen. (2 linkse rijvakken open)

Vanaf 22u. tot 5u. het rechterrijvak en het middenvak ingenomen is in de rijrichting van Bergen/Charleroi/Namen. (1 linker rijvak open)

Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht tijdens deze werkzaamheden beperkte hinder voor het doorgaand verkeer op de R0 richting Bergen/Charleroi/Namen.