Onderhoudswerken op de N31 Expresweg in Brugge

Regio
Gemeente
Weg
Datum werken uitgesteld naar latere datum

Update 24/06/2019: De asfalteringswerken kunnen deze week niet doorgaan wegens de te warme temperaturen 's nachts en overdag. Omdat er meerdere lagen asfalt moeten aangebracht worden en deze slechts een deel van de nacht kunnen afkoelen om meteen weer de volle zon te verduren te krijgen, is dit met het zicht op de kwaliteit van het werk niet te verantwoorden.
We kijken zo snel mogelijk om deze werken een nieuwe datum te geven. Dat zal vermoedelijk in het najaar zijn. 

 

Vanaf donderdag 27 juni 2019 <wordt de toplaag in asfalt vernieuwd op de N31 tussen de N367 Gistelse Steenweg en de N32 Torhoutse Steenweg. De werken zullen tegen vrijdagochtend 28 juni afgerond zijn. 

De werken worden in twee fases uitgevoerd:

Fase 1:

Er wordt gewerkt op de snelle rijstrook in de rijrichting E40/Kortrijk vanaf de oprit N367 Gistelse Steenweg tot aan de afrit N32 Torhoutse Steenweg.

De aannemer start op donderdag 27 juni om 9u ’s morgens. Tenzij het weer de aannemer parten speelt, zullen de werken klaar zijn voor de avondspits. Tijdens de werken moet het verkeer over 1 rijstrook.

Fase 2:

Er wordt gewerkt op de trage rijstrook en de weefstrook in de rijrichting Zeebrugge vanaf de afrit N32 Torhoutse Steenweg tot aan de afrit N367 Gistelse Steenweg.

De aannemer start op donderdag 27 juni na de ochtendspits en zal doorwerken tot vrijdagochtend. Tijdens de werken moet het verkeer over 1 rijstrook.

 

Opgelet: bij slechte weersomstandigheden kunnen de data nog verschuiven.