Onderhoud rijweg en fietspad Steenweg op Aalst (N411) in Opwijk

Regio
Gemeente
Weg
Datum 17/05/2019 en 20/05/2019

De collega's Wegen en Verkeer van Oost-Vlaanderen werken sinds januari aan de volledige herinrichting van Baardegem-Dorp (N411) tussen Rampelberg en de grens met Opwijk. 
Voor die werken is er reeds een omleiding ingesteld, die ook tijdens deze  structurele onderhoudswerken geldig blijft. Alle recente informatie over de verschillende faseringen en de omleidingen die gelden, kan je via de webpagina van de Stad Aalst terugvinden.

Waar?

Structureel onderhoud in Baardegem op de Steenweg op Aalst (N411) van aan de grens met de provincie Oost-Vlaanderen tot aan het kruispunt met de Steenweg op Dendermonde (N47).

Wat?

Vernieuwen van de onderlaag en de toplaag asfalt over een halve kilometer. Nadien wordt er ook nieuwe markering geplaatst.

Wanneer?

AWV laat deze werken uitvoeren op 17 en 20 mei om op een efficiënte manier reeds van de bestaande omleiding van de werken aan de volledige herinrichting van Baardegem-Dorp gebruik te maken. Bij onverwachte regenbuien of bij te lage temperaturen kunnen we niet asfalteren en kan het zijn dat de planning wijzigt. De bestaande verharding wordt weggefreesd op vrijdag 17/05/2019. Het is mogelijk dat omwonenden hierbij enige geluidshinder ondervinden. De nieuwe top- en onderlaag asfalt wordt geplaatst op maandag 20/05/2019. Deze voorziene werken worden mee in de bestaande werfsignalisatie van de Doortocht Baardegem uitgevoerd.

Hinder en omleidingen

Wegen en Verkeer werkt sinds januari aan de volledige herinrichting van Baardegem-Dorp (N411) tussen Rampelberg en de grens met Opwijk. Voor die werken is er reeds een omleiding ingesteld, die ook tijdens deze werken geldig blijft. Alle recente informatie over de verschillende faseringen en de omleidingen die gelden, kan je via de webpagina van de Stad Aalst terugvinden.

Parkeren en bereikbaarheid

Asfalt moet een tijdje afkoelen. Hierbij is het mogelijk dat bepaalde woningen tijdelijk met de wagen moeilijk bereikbaar zijn.

Meer info?  

Hebt u vragen over onze werken?
Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres: www.wegenenverkeer.be/contactformulier
of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50