N9 Gentsesteenweg Asse: onderhoud wegdek

Regio
Gemeente
Weg
Datum april - mei 2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoudswerken uit op twee locaties op de Gentsesteenweg (N9) in Asse. 

UPDATE: Op de eerste dag van de werken aan de keiweg (25 april) was er ernstige verkeershinder doordat de tijdelijke verkeerslichten niet goed afgesteld waren. De wachttijden voor het verkeer richting Aalst waren zo lang, dat de file terugsloeg op het kruispunt van de Wijndruif. Wegen en verkeer heeft samen met de aannemer het nodige gedaan opdat het verkeer de komende dagen vlotter door de werfzone kan. 

Aan het kruispunt met de Keiweg

Wegen en Verkeer vernieuwt de betonplaten over een afstand van 50 meter op de rijstrook richting Asse ter hoogte van het kruispunt met de Keiweg tussen de huisnummers 137 en 129 (kmpt. 15.30).

Tijdens de werken kan het verkeer afwisselend de werfzone passeren (alternerend verkeer) met behulp van tijdelijke verkeerslichten.

 

Tussen het kruispunt met de Groenstraat en dat met de Heuvelstraat

Wegen en Verkeer vernieuwt van 8 mei tot 21 mei 2017 de betonplaten over een afstand van 200 meter op de rijstrook richting Affligem tussen de kruispunten met de Groenstraat en de Heuvelstraat (kmpt. 15.68 - 15.88).

Tijdens de werken beschikt het verkeer in beide rijrichtingen over versmalde rijstroken met ingebruikname van de parkeerstrook.