Lokale asfaltherstellingen viaduct Lüdenscheidsingel en Joanna-Maria Artoisplein

Regio
Gemeente
Weg
Datum 2 dagen in werkweek van 01/04/2019 tot 05/04/2019

Update 02/04/2019: De planning van de herstellingswerken aan het viaduct van de Lüdenscheidsingel wordt door het regenweer in de war gestuurd. Afhankelijk van de weersvoorspelling wordt donderdag 4 april aangegeven als startdatum voor de werken die in totaal twee dagen duren.

Waar en wat?

De aannemer die in 2013 het viaduct van de Lüdenscheidsingel (en de aanliggende wegenis) heeft gerenoveerd zal gedurende een tweetal dagen nog enkele gebreken aan het asfalt (zowel op het Viaduct, als tussen het Viaduct en het Joanna-Maria Artoisplein) herstellen.  

Weinig hinder door werken buiten de spitsuren: telkens inname van één rijstrook beurtelings op het Viaduct. Busbaan richting Joanna-Maria Artoisplein dan tijdelijk niet beschikbaar.

In de werkweek van 2 tot 5 april worden de asfaltherstellingen op twee dagen uitgevoerd op het Viaduct en tussen het Viaduct en het Joanna-Maria Artoisplein.

De aannemer werkt buiten de spitsuren tussen 9u. en 15u30 en neemt afwisselend telkens één rijstrook in. Het verkeer kan  dan nog steeds via het andere rijvak doorrijden.  In de richting van Artoisplein zal ook de busbaan tijdelijk niet beschikbaar zijn.  

Situeringskaart van de herstelwerken aan het viaduct van de Lüdenscheidsingel en Joanna-Maria Artoisplein
Situeringskaart werken viaduct Lüdenscheidsingel: telkens inname van 1 rijstrook buiten de spitsuren.