Leuvensesteenweg (N2) in Kortenberg: Onderhoudswerken

Regio
Gemeente
Weg
Datum 9/05/2019 tot 14/05/2019

Van donderdag 9 mei 2019 tot en met dinsdag 14 mei 2019 wordt er gedurende vijf nachten gewerkt op de Leuvensesteenweg (N2) in Kortenberg. Tijdens de werken zal er beurtelings verkeer mogelijk zijn met tijdelijke verkeerslichten. Woningen blijven steeds bereikbaar.

5 nachten onderhoudswerken

Het wegdek op de Leuvensesteenweg is toe aan vernieuwing. Daarom zal een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer onderhoudswerken uitvoeren aan het wegdek ter hoogte van huisnummer 573 . Eerst wordt het asfalt vernieuwd. Daarna wordt een nieuwe flexibele voeg geplaatst, om te voorkomen dat het asfalt kan opstuiken . Volgens de huidige planning zullen de werkzaamheden vijf nachten duren. De aannemer werkt steeds van 20u00 ‘s avonds tot 6u00 ’s morgens.

Woningen blijven steeds bereikbaar

Tijdens de werkzaamheden zal er beurtelings verkeer mogelijk zijn door middel van tijdelijke verkeerslichten. Woningen langs de werfzone blijven steeds bereikbaar. Voor meer informatie over de werkzaamheden kan u contact opnemen met werfleider Els Van den Putte van aannemer Trafiroad via evdp@trafiroad.be.

 

De aannemer doet zijn best om de werken binnen de voorziene termijn af te werken. Bij slecht weer of door onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de planning wijzigt.