Herstellingswerken op E34/N49 in Assenede

Regio
Gemeente
Weg
Datum van 17 juni tot eind augustus

Update 1/07: De aannemer zal de werken heropstarten vanaf dinsdag 6 augustus.  Tot dan rijdt het verkeer op de E34 op twee rijstroken.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start vandaag, op maandag 17 juni met herstellingswerken op de expresweg (E34) in Assenede. Voor de veiligheid en de goede afwatering worden verschillende langsvoegen tussen de betonstroken hersteld. Het verkeer rijdt tijdens de werken over één rijstrook langs de mobiele werfzone. Dit gebeurt één week richting kust en daarna één week richting Antwerpen. De werken zijn weersafhankelijk en duren tot eind augustus.

Herstellingswerken aan de voegen

De aannemer herstelt de voegen op de E34 tussen het kruispunt 'Stoepestraat' en het vroegere kruispunt 'Stroomstraat' in Assenede. Hij werkt twee weken. De eerste week, van 17 juni tot 21 juni pakt hij de rijrichting Knokke aan. De week erna, van 24 juni tot 28 juni werkt hij op de rijrichting Antwerpen. Tijdens het weekend wordt niet gewerkt. 

Verkeerssituatie

De werken gebeuren in twee fasen.

  • Fase 1: (afgerond)
  • Fase 2: van 6 augustus rijdt het verkeer richting Antwerpen over één rijstrook. Het verkeer richting de kust ondervindt dan geen hinder.

Update 1/07: De eerste fase is afgerond. De tweede fase is uitgesteld tot na het bouwverlof door onvoorziene omstandigheden. De aannemer start de werken terug op vanaf dinsdag 6 augustus. Het verkeer richting Antwerpen rijdt over één rijstrook.  De werken zullen klaar zijn eind augustus