Herstellingswerken op A. d. Faillelaan (N469) in Gent

Regio
Gemeente
Weg
Datum vanaf 10 april

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op woensdag 10 april met een herstelling van het wegdek op de Adolphe della Faillelaan (N469) in Gent. Het verkeer zal de werfzone in de beide richtingen kunnen passeren. Voor de veiligheid geldt er een snelheidsbeperking van 30km/u. De werken gebeuren bewust in de paasvakantie en duren drie dagen.

Wat houden de werken in?

In het wegdek van de Adolphe della Faillelaan (N469) in Gent wordt een asfaltopstuiking hersteld. Er worden drie lagen asfalt afgeschraapt en heraanlegd. De werken duren in totaal drie dagen en zijn klaar voor het weekend.

Verkeerssituatie

Alle verkeer, ook de fietsers op de Adolphe della Faillelaan kunnen in de beide richtingen langs de werfzone passeren. Het verkeer rijrichting Merelbeke maakt gebruik van de parallelweg. Het verkeer richting Gent centrum rijdt tijdelijk op de parkeerstrook. Vrachtwagens richting Merelbeke worden omgeleid via Heerweg-Noord, de Dorpsstraat en de Joachim Schayckstraat.

Veilige werf

Voor de veiligheid van de weggebruikers en de arbeiders geldt er een snelheidsbeperkring van 30km/u aan de werfzone. 

Minder hinder

AWV werkt tijdens een verkeersluwere periode (paasvakantie). De uitvoeringstermijn van de herstellingswerken is uiterst kort.