Brusselsesteenweg (N290): onderhoudswerken op drie locaties rijrichting Wemmel

Regio
Gemeente
Weg
Datum 11/02/2019 tot 30/04/2019

Waar?

De werken worden uitgevoerd op de Brusselsesteenweg (N290) tussen het kruispunt met de Steenweg op Asse/Nieuwelaan en de grens van de gemeente Wemmel – in de rijrichting van Wemmel.

Wat?

Midden februari start het Agentschap Wegen en Verkeer met de uitbraak en het vernieuwen van de betonplaten (cementbetonverharding). Eerst worden de betonplaten opgebroken en afhankelijk van de weersomstandigheden kan er nieuwe beton gestort worden. Aff en toe is er geen bedrijvigheid te zien op de werf. Dat betekent dat er op dat moment nieuwe aangelegde beton aan het uitharden is.

Wanneer?

De start van deze werken is voorzien midden februari tot eind april.

In de winterperiode zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden en kan de planning variëren. Op deze pagina vindt men altijd de laatste actuele info.

Hinder en omleidingen

De weg blijft zeker en vast open en de werken worden in meerdere fasen uitgevoerd om de hinder zo lokaal mogelijk te houden. Er wordt per fase telkens 1 rijstrook ingenomen. Tijdelijke werflichten regelen het lokaal verkeer.
Opritten van de woningen blijven bereikbaar.

Parkeren en bereikbaarheid

De parkeerstrook zal enkel worden ingenomen in de ‘werfzone’. Fietsers kunnen zonder probleem het fietspad blijven gebruiken.

Meer info?  

Hebt u vragen over onze werken?
Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres: www.wegenenverkeer.be/contactformulier
of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50