Werken op E34 ter hoogte van Turnhout wisselen 19 mei van kant

De vernieuwing van de E34 snelweg tussen Turnhout en Oud-Turnhout loopt volgens schema. De eerste fase van de werken, de vernieuwing van het wegdek richting Antwerpen, is bijna afgerond. Op zaterdag 19 mei wisselen de werken van kant en wordt in fase twee het wegdek richting Nederland aangepakt. Tijdens de omschakeling rijdt het verkeer tijdelijk in beide richtingen over één rijstrook. Na aanpassing van de signalisatie rijdt het verkeer tot eind juni in beide richtingen over twee versmalde rijstroken langs de kant richting Antwerpen.
 

19 mei wisselen werken E34 van kant

Vanaf maandag 21 mei gaan de werken op de E34 ter hoogte van Turnhout de tweede fase in. Dan wordt tot eind juni het wegdek richting Nederland vernieuwd. Het aanpassen van de werfsignalisatie gebeurt op zaterdag 19 mei. Vanaf zaterdagochtend moet het verkeer daardoor tijdelijk in beide richtingen over één rijstrook rijden. Rond zaterdagnamiddag 16u is het aanpassen van de signalisatie afgerond en geldt de nieuwe verkeerssituatie van fase twee.
 

Verkeerssituatie tijdens fase 2

Van 20 mei tot eind juni (fase 2) rijdt het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken op de kant richting Antwerpen. De op- en afrit van het complex Turnhout-Centrum (nr. 24) langs de kant richting Nederland zijn afgesloten. Verkeer van Antwerpen richting Turnhout en Geel wordt omgeleid via het complex Turnhout-West (nr. 23), de Steenweg op Gierle (N140) en de Parklaan (R13). Verkeer van Turnhout en Geel richting Nederland wordt omgeleid via de N19, de Everdongenlaan en het complex Turnhout-West (nr. 23). De op- en afrit van het complex Turnhout-Centrum (nr. 24) langs de kant richting Antwerpen zijn open, maar ingekort.
 

Omleiding fase 2

 

Meer info

Alle informatie en kaartmateriaal over de werken op de E34 is steeds beschikbaar op onze website: www.wegenenverkeer.be/werkenE34. Geïnteresseerden kunnen zich via de site ook inschrijven op een digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de werken.