Werken aan de E34: oprit Beerse richting Nederland 10 dagen dicht

Om de veiligheid van de weggebruikers tijdens de werken aan de E34 tussen Lille en Turnhout te garanderen, zal de oprit van het complex Beerse in de richting van Nederland afgesloten worden van 18 maart tot en met 27 maart. 

Sinds 13 maart werkt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aan de E34 tussen Lille en Turnhout. De snelweg zal daar op enkele maanden tijd in beide richtingen volledig vernieuwd worden. Op dit moment worden voorbereidende werken uitgevoerd in de rijrichting van Nederland. Hierdoor rijdt het verkeer op versmalde rijstroken en zijn ook de op- en afritten ingekort. Aan de oprit aan het complex Beerse geeft dit bestuurders echter te weinig tijd en ruimte om tegen een voldoende hoge snelheid in te voegen. Om onveilige situaties te vermijden heeft het agentschap in overleg met de federale politie dan ook beslist deze oprit tijdelijk af te sluiten.

De afsluiting start op zaterdag 18 maart en duurt zolang de voorbereidende werken ter hoogte van de oprit plaatsvinden. Op dinsdag 28 maart moet de oprit terug opengaan. Verkeer dat normaal gezien in Beerse de E34 richting Nederland op rijdt zal omgeleid worden richting Antwerpen om aan complex Lille te keren richting Nederland.