Vernieuwen asfalt van Moerstraat (N434) in Kaprijke

Op maandag 20 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met asfalteringswerken in de Moerstraat (N434) in Kaprijke. Om de werken veilig uit te voeren, gaat de Moerstraat volledig dicht en rijdt het verkeer in beide richtingen om. Ruim 3,5 km wegdek wordt vervangen om het wegcomfort te verbeteren.  De werken starten op 20 mei en duren tot en met woensdag 29 mei. 

Wat houden de werken in?

De aannemer vernieuwt de toplaag in asfalt van de Moerstraat (N434) tussen de Waaistraat en de Sint-Jansstraat in Kaprijke. Het wegdek wordt over een lengte van 3,5 km vernieuwd. De werfzone wordt volledig afgesloten om de werken vlot en veilig uitvoeren. De werken starten op 20 mei en zullen klaar zijn uiterlijk op woensdag 29 mei (voor het hemelvaartweekend).

Verkeerssituatie van 20 mei tot hemelvaartweekend

Het verkeer rijdt om via de Molestraat (N456) en de Waaistraat/Voorstraat in de beide richtingen. Fietsers kunnen langs de werfzone blijven rijden op het gescheiden dubbelrichtingsfietspad. 

Asfalteringswerken zijn weersgevoelig. Deze planning is onder voorbehoud van goede weersomstandigheden en kan nog wijzigen. 

U leest alles over deze werf op www.wegenenverkeer.be/Kaprijke