Vanaf 28 augustus herstellingswerken aan kruispunt N43/N357 in Waregem

Vanaf woensdag 28 augustus 2019 starten in opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken aan het kruispunt van de N43 Gentseweg met de N357 Posterijstraat/Vijfseweg in Waregem. De werken zullen drie dagen in beslag nemen en ernstige hinder veroorzaken.

 

Wat?
De spoorvorming op de N43 Gentseweg ter hoogte van het kruispunt wordt weggewerkt door de rijweg te herstellen met een nieuwe toplaag in asfalt.
 
Hinder?
Doorgaand verkeer op de N43 Gentseweg blijft mogelijk maar het verkeer wordt met behulp van werflichten slechts alternerend doorgelaten. Hierbij kunnen lange wachttijden ontstaan.
De aansluiting van de N357 op de N43 is tijdens de werken afgesloten, zowel de Posterijstraat als de Vijfseweg. Het verkeer richting Waregem moet omrijden via de R35 en N382 Expresweg. Het verkeer richting Oost-Vlaanderen moet omrijden via de R35 en de Zultseweg. Het verkeer richting Wielsbeke moet omrijden via de Vijvestraat en E. Clausstraat.
 
Timing?
De werken starten op woensdag 28 augustus en duren tot vrijdagavond 30 augustus. Slecht weer kan deze data nog doen verschuiven.