Start grote werken (met hinder) op E314 in Wilsele

Op 9 april start een aannemer met grootschalige werken op het viaduct van WIlsele. Het viaduct krijgt een grondige onderhoudsbeurt. Deze eerste fase van de werken, waarbij de weghelft in de rijrichting van Brussel aangepakt wordt, zal duren tot september 2018. In 2019 zal rond dezelfde periode (april-september) de andere weghelft (rijrichting Lummen) een groot onderhoud krijgen.

 

Meer informatie over de werken vindt u hier.  

Langere files dan normaal

Hoewel AWV twee rijstroken per rijrichting openhoudt, verwacht het Vlaams Verkeerscentrum dat de wachtrijen langer zullen zijn dan normaal. ‘s Ochtends zal er dus meer file zijn  in de rijrichting van Brussel, ‘s avonds in de rijrichting van Lummen. We raden de weggebruiker aan om voor het vertrek de website van het Vlaams Verkeerscentrum te raadplegen en naar de verkeersinformatie op de radio te luisteren.

Oprit Kessel-Lo Wilsele afgesloten

Vanaf 10 april ‘s avonds zal de oprit Kessel-Lo/Vuntcomplex (nr. 20) van de E314 voor het verkeer in de rijrichting van Brussel afgesloten zijn. Weggebruikers die vanuit Wilsele de E314 richting Brussel willen nemen, zullen gebruik moeten maken van de oprit van Holsbeek (nr. 21)  of Herent (nr. 18).