Onderhoudswerken op N436 in Assenede (Bassevelde) vanaf 20 mei

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 20 mei met asfalteringswerken op de Beekstraat/Assenedestraat/Haantjen (N436) in Assenede (Bassevelde). Voor een beter wegcomfort wordt het wegdek en de fietspaden heraangelegd in asfalt. De gewestweg gaat volledig dicht tijdens de werken. Het verkeer volgt een omleiding in beide richtingen. De werken zijn weersafhankelijk en duren tot 29 mei (hemelvaartsweekend).

Asfaltwerken vanaf 20 mei

De eerste werfzone loopt in de Beekstraat (N436) van voorbij de Wauterstraat tot aan de Kraaigemstraat in Assenede. De tweede werfzone is op de Assenedestraat/Haantjen (N436) vanaf het kruispunt Heulken tot aan Dorp in Assenede (Bassevelde). Ruim 2 km wegdek wordt vernieuwd in asfalt voor een beter wegcomfort. Ook de fietspaden langs beide zijden van de weg krijgen een nieuwe asfaltlaag. De werken starten op maandag 20 mei en zullen klaar zijn voor het hemelvaartsweekend.  

Verkeerssituatie

De Beekstraat/Assenedestraat/Haantjen (N436) gaat dicht vanaf het kruispunt 'Haantjen' tot aan de Wauterstraat. Het verkeer rijdt om in de beide richtingen vanaf Haantjen (N458) via Oosthoek, N49 tot Kaprijke en via de Vaartstraat terug naar de N436, Fietsers rijden om via de Nieuwe Boekhoutestraat en Heulken of via de Wauterstraat, Ooststraat, Kaprijkestraat en Eendrachtstraat. Voetgangers kunnen langs de werfzone.

Meer info over deze beide werken op www.wegenenverkeer.be/Assenede