Nieuwe fietspaden langs Ertbrandstraat/Kapelsestraat (N11) in Kapellen

Vanaf maandag 18 maart 2019 start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met het vernieuwen van de fietspaden langs de Ertbrandstraat/Kapelsestraat (N11) in Kapellen. Tussen het kruispunt met de Klinkaardstraat (N111) en het kruispunt met de Kalmthoutsesteenweg (N122) worden er nieuwe fietspaden in asfalt aangelegd. De werken zullen ongeveer drie maanden duren.
 

Nieuwe fietspaden in asfalt

De huidige fietspaden langs de Ertbrandstraat/Kapelsestraat zijn aan vernieuwing toe. Langs beide kanten van de weg worden de oude fietspaden in klinkers en beton opgebroken en vervangen door fietspaden in asfalt. De vernieuwing van de fietspaden zal het rijcomfort voor fietsers sterk verbeteren.
 

Steeds verkeer mogelijk tijdens werken

De werken starten op 18 maart en zullen ongeveer drie maanden duren, maar de verkeershinder blijft beperkt. Fietsers kunnen steeds langs één kant van de weg over het fietspad in beide richtingen. Gemotoriseerd verkeer blijft ook steeds mogelijk, maar plaatselijk moet het verkeer soms afwisselend over één rijstrook passeren met behulp van tijdelijke verkeerslichten.

Weersafhankelijk

Opgelet, de huidige planning is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenweer kunnen de werken vertraging oplopen en kan de planning nog wijzigen.

Alle info is steeds terugvinden op onze website via www.wegenenverkeer.be/kapellen.

'Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.'