Nieuw asfalt op 's Gravenstraat (N437) in Nazareth

Op dinsdag 22 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van 's Gravenstraat (N437) in Nazareth. De steenweg krijgt een nieuwe asfaltlaag van de Sticheldreef tot voorbij de Langedreef.  Het verkeer richting Nazareth kan door en rijdt langs de werfzone. Het verkeer richting Sint-Denijs-Westrem rijdt om. De onderhoudswerken zullen één maand duren.

Structureel onderhoud op de N437

De aannemer legt een nieuw wegdek aan in asfalt op de 's Gravenstraat (N437) in Nazareth. De aannemer werkt vanaf de Sticheldreef tot voor bij de Langedreef. Ongeveer 1 km stuk weg wordt grondig aangepakt en ook de fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag.

Verkeerssituatie 

Tijdens de werken rijdt het verkeer richting Nazareth langs de werfzone. Het verkeer richting Sint-Denijs-Westrem rijdt om via de Drapstraat, de Oudenaardse Heerweg en de Klapstraat. Voor de veiligheid rijden de fietsers om in beide richtingen via de Biezenstraat en de Kortrijkseheerweg. 

Minder hinder

Deze werken zijn afgestemd met de werken van de gemeente Nazareth en sluiten aan op de herinrichting van de 's Gravenstraat van de Sticheldreef tot aan de Warandestraat.