Herstellingswerken aan bushaltes in Lochristi (N70)

De klinkerverharding van de bushaltes 'Lochristi Kerk' en 'Lochristi Dorp-Oost' zijn versleten en aan vervanging toe. Daarom zal het Agentschap Wegen en Verkeer de klinkers vervangen door asfalt. De werken starten op 15 mei en duren twee nachten. Er wordt van 22u00 tot 06u00 gewerkt. 

Uitvoering tijdens de nachten van 15 mei tot en met 17 mei

Om de hinder zo veel mogelijk te beperken worden de werken 's nachts uitgevoerd, van 22u00 tot 06u00. Voor de ochtendspits wordt de weg weer opgesteld. Tijdens de werken volgt het verkeer lokaal een omleiding. 

Verkeerssituatie 

In de nacht van 15 mei op 16 mei (dinsdagnacht):

  • Deze nacht wordt er gewerkt aan beide haltes van 'Lochristi Kerk'. Er wordt in twee fasen gewerkt. Afhankelijk van de fase is er één rijrichting afgesloten. Het omgeleide verkeer rijdt dan via de Burgemeester Vermeulenlaan, Dorpsstraat en Koning Albertlaan (of omgekeerd). Dit wordt ter plaatse duidelijk aangegeven. 

In de nacht van 16 op 17 mei (woensdagnacht)

  • Op woensdagnacht wordt de halte 'Lochristi Dorp-Oost' aangepakt. Het verkeer richting Lokeren rijdt via de Bosdreef, de Fazantenstraat, Eendenstraat en Pauwstraat terug naar Dorp Oost (N70).
  • De halte Lochristi Dorp-Oost' in de richting van Gent is al in asfalt uitgevoerd en hoeft niet hersteld te worden.

Tijdens de werken geldt er rond de werfzone en op de omleidingswegen een snelheidsbeperking van 30 km/u.