Heraanleg E17 laatste fase met hinder beide richtingen vanaf 18 augustus

GENT - DESTELBERGEN

 

Op zondag 18 augustus gaat de laatste fase in van de werken op de E17 in Gent en Destelbergen. Tot eind augustus werkt de aannemer tussen het viaduct in Gentbrugge en het knooppunt van Destelbergen op de rijrichting Kortrijk. Tijdens deze fase zal het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken rijden. Ook de opritten (enkel richting Kortrijk) van R4 naar de E17 gaan dicht. Deze situatie zal een tweetal weken duren en zal klaar zijn tegen de start van het schooljaar.

 

Werken van zondag 18 augustus tot eind augustus
De aannemer werkt tussen het viaduct van Gentbrugge en het knooppunt van Destelbergen. De aannemer vernieuwt het asfalt (onderlaag en toplaag) van het laatste stuk snelweg. Als alles goed verloopt is het einde van de werken voorzien eind augustus.

Verkeerssituatie

Het verkeer op de E17 rijdt over twee versmalde rijstroken in de beide richtingen. De opritten van de R4 (beide richtingen) naar de E17 richting Kortrijk zijn afgesloten. Je rijdt om door de E17 richting Antwerpen te nemen en te keren aan het op- en afrittencomplex in Beervelde. Ook de parking in Gentbrugge is nog niet bereikbaar. 

Minder hinder

  • De aannemer werkt dag en nacht, in het weekend en tijdens de vakantie.
  • Voor de veiligheid van de wegarbeiders en de weggebruikers wordt een snelheidsregime van 50km/u ingesteld.

 

Alle info kunt u nalezen op www.wegenenverkeer.be/gent.