Eén nacht hinder aan kruispunt A12 met Cleydaellaan in Aartselaar

Tijdens de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de A12 richting Brussel ter hoogte van het kruispunt met de Cleydaellaan in Aartselaar. Het verkeer richting Brussel moet er over één rijstrook passeren. Tijdens de werken is het niet mogelijk om het kruispunt over te steken. 
 

Herstelling wegdek

Op de A12 richting Brussel zijn er ter hoogte van het kruispunt met de Cleydaellaan herstellingswerken nodig aan het wegdek omwille van spoorvorming. Tijdens de nacht van maandag 10 op vrijdag 11 september (20u tot 6u) wordt het wegdek plaatselijk hersteld.
 

Nachtelijke hinder

Op de A12 richting Brussel wordt één rijstrook ingenomen. Het verkeer op de A12 beschikt ter hoogte van de werfzone over één rijstrook. Tijdens de werken kan het kruispunt niet overgestoken worden. Het verkeer vanuit de Cleydaellaan en vanuit de Antwerpsesteenweg (N177) komende van Antwerpen dat de A12 wil oversteken, moet omrijden via het kruispunt N177/Guido Gezellestraat. Het verkeer vanuit de Kontichsesteenweg en vanuit de Antwerpsesteenweg (N177) komende van Boom dat de A12 wil oversteken, moet omrijden via het kruispunt N177/Krijgsbaan/Moerelei.