Eén nacht extra werken op Leuvensesteenweg (N26) in Mechelen

Sinds gisteren wordt op de Leuvensesteenweg (N26) in Mechelen de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van het wegdek. In deze laatste fase wordt er enkel ’s nachts gewerkt tussen de kruispunten met de Veldstraat en de Willendries. Oorspronkelijk zouden de werken tegen woensdagochtend 6 september volledig klaar zijn, maar er is nog één nacht extra nodig om alles te kunnen afronden. 

Werken donderdagochtend afgerond

De vernieuwing van het wegdek van de Leuvensesteenweg is zo goed als klaar, maar voor het finaliseren van de derde fase tussen de Veldstraat en de Willendries is nog één bijkomende nacht werken nodig. In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 september worden de toplaag asfalt en de markeringen nog aangebracht in deze zone. Tegen donderdagochtend zijn de vernieuwingswerken op de Leuvensesteenweg dan volledig afgerond.
 
Woensdag overdag is er geen hinder voor het verkeer en is de Leuvensesteenweg open in beide richtingen. Tijdens de nacht van woensdag op donderdag (20u-6u) geldt dezelfde verkeerssituatie als tijdens de nachten daarvoor: de Leuvensesteenweg is dan afgesloten in beide richtingen en het verkeer volgt de algemene omleiding via de Trianonlaan, de N267 en de E19.