Dit weekend hinder door wegenwerken op E313 tussen Geel-Oost en Geel-West

Tijdens het weekend zal het verkeer op de E313 hinder ondervinden tussen Geel-Oost (complex 24) en Geel-West (complex 23). Het Agentschap Wegen en Verkeer voert daar opnieuw onderhoudswerken uit: in de richting van Antwerpen wordt het wegdek vernieuwd. Het is een volgende fase in een structureel onderhoud dat vorig weekend begon en gespreid wordt over vier opeenvolgende weekends. Ter hoogte van de werf beschikt het verkeer in beide richtingen maar over één rijstrook.De onderhoudswerken op de E313 tussen Geel-Oost en Geel-West starten vrijdagavond 3 oktober omstreeks 20.00 uur en duren tot uiterlijk maandagochtend 22 september 5.00 uur.

Het verkeer in de richting van Antwerpen wordt via een doorsteek door de middenberm naar het andere rijvak van de snelweg geleid. In elke rijrichting beschikt het verkeer ter hoogte van de werf dan maar over 1 in plaats van 2 rijstroken.

• Er wordt 1 rijstrook vrijgehouden voor eventuele interventies van de hulpdiensten.

• Op het complex Geel-West richting Antwerpen wordt de afrit afgesloten. De oprit richting Antwerpen nemen blijft mogelijk.

• Op het complex Geel-West richting Hasselt wordt de oprit afgesloten. De afrit blijft open.

• Het complex Geel-Oost is gewoon open.

Fase 2 Geel-aangepast

Ook tijdens het weekend van 10, 11, 12 en 13 oktober zal gewerkt worden tussen Geel-Oost en Geel-West. Dan zal dezelfde tijdelijke verkeerssituatie gelden.