Afrit E17 De Pinte open vanaf 22 november

Op vrijdag 22 november gaat de laatste fase in van de heraanleg van het complex in De Pinte. Voor het verkeer op de N60 gaan alle rijstroken in de beide richtingen terug open. Ook de afrit De Pinte van de E17 richting Kortrijk gaat opnieuw open. Het Agentschap Wegen en Verkeer begint nu aan de heraanleg van de bestaande oprit van de N60 vanuit Oudenaarde naar E17 richting Gent/Antwerpen. 

 

Wat houden de werken in?
Op 22 november begint de aannemer met de volledige heraanleg van de bestaande oprit van de N60 vanuit Oudenaarde naar de E17 richting Antwerpen. Op het einde van de fase zal de aannemer nog één rijstrook op de N60 richting Gent moeten innemen, voor het asfalteren van de oprit. Deze werken zullen duren tot maart 2020, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeerssituatie 
Het verkeer op de N60 beschikt vanaf nu terug over twee rijstroken in elke richting. De oprit van de N60 vanuit Oudenaarde naar de E17 richting Antwerpen is dicht. Het verkeer rijdt om via het complex Deinze of kan keren aan de nieuwe rotonde (Den Beer) en via de N60 richting Oudenaarde de oprit naar de E17 richting Antwerpen nemen.

Alle info en omleidingsplannen staan op www.wegenenverkeer.be/Depinte